Minua on moneksi – minätilat parisuhdetta palvelemaan 8.2.-10.2.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vienankarjalainen majatalo Domnan pirtti ja Kuumussa Virtaa Oy:n kehittävät yhteisiä palveluita, jotka pilotoidaan tänä talvena. Nyt pääset mukaan uusille, hyvinvointia vahvistaville kursseille edullisesti. Kaikki kurssihinnat sisältävät täysihoidon.

Viikonloppukurssi perjantaista sunnuntaihin 8.2. klo 17.00 – 10.2. klo 12.00.
’Monissa tämän päivän psykologisissa teorioissa ajatellaan ihmismielen muodostuvan monesta minuudesta, joita voi kutsua minätiloiksi. Meistä itsestämme löytyy ikään kuin monta erillistä ihmistä.

Itsetuntemusta ja samalla myös parisuhteen toimivuutta voi parantaa aikamoisen askeleen, kun puolisot oppivat tuntemaan ja ymmärtämään toistensa eri tiloja. Tämä helpottaa virittäytymistä myös parisuhteen yhteiseen päämäärään.
Emme lupaa kurssilaisille ikuista avioliittoa, mutta lupaamme, että kurssilaiset oppivat tuntemaan puolisoaan aimo askeleen lisää, ja se voi parantaa vuorovaikutusta parisuhteessa.

Opettelemme tuntemaan itseämme ja toisiamme Domnan Pirtillä, Suomen vienalaisalueen sydämessä. Kurssin vetäjänä toimii hypnoterapeutti Kati Sarvela. Kurssin hinta on aterioineen ja yöpymisineen 198 euroa/pari. Kurssille otetaan enintään neljä pariskuntaa. Ilmoittautumismaksu on 60 euroa/pari, joka vähennetään kurssin kokonaissummasta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssista Kuumussa Virtaa Oy, Kati Sarvela: sarvela.huotari@gmail.com tai p. 050 5713952

Muistathan ilmoittaa ennakkoon mahdolliset erikoisruokavaliot joko Katille tai suoraan Domnan Pirtille p. 040 184 3423 tai info@domnanpirtti.fi 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s