Minua on moneksi – Minätilat parisuhdetta palvelemaan (13-16.6.2013)

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä parisuhteen henkisen valmennuksen kurssi pidetään kesäkuun 13. päivästä alkaen klo 17.00 ja se kestää sunnuntaihin, klo 16.6. klo 12.00 saakka. Se järjestetään vaatimattomalla kuhmolaisella metsätilalla, Siirtolassa, kaukana kaikesta,  mutta lähellä itseä.

Tällä kurssilla tutustutaan perin kainuulaisessa ympäristössä omiin ja parin minätiloihin. Lisäksi pohditaan, kuinka tiloja voi käyttää hyväksi suhteen voimaannuttamiseen. Sekä perjantaina että lauantaina hoidamme lisäksi itseämme fyysisesti  liikkumalla ja tietysti saunomme!

Perjantaina patikoimme Kirnulammella, Kuivajärvellä, Suomen viimeisen Vienankarjalaiskylän tuntumassa ja lauantaina tutustumme Siirtolan lähimaastoon pyöräilemällä.

Monissa tämän päivän psykologisissa teorioissa ajatellaan ihmismielen muodostuvan monesta minuudesta, joita voidaan kutsua myös minätiloiksi. Meistä itsestämme löytyy ikään kuin monta erillistä pientä ihmistä. Ne ovat sekä voimavarojamme että ongelmiemme aiheuttajia. Teemme itsestämme ja toisistamme minätilojen kartat, hyödytäen australiaisen Jan Skyn kehittämää HTT® (Hallitsevan tilan tunnistus, englanniksi ESI® ) menetelmää.

Itsetuntemusta ja samalla myös parisuhteen vuorovaikutuksellista toimivuutta voi parantaa aikamoisen askeleen, kun puolisot oppivat tuntemaan ja ymmärtämään toistensa eri tiloja. Tämä helpottaa virittäytymistä myös parisuhteen yhteiseen päämäärään. Hyvin usein huonosti tuntemamme minätilat sabotoivat yhteisiä päämääriämme. Perimmiltään minätiloissa on kysymys tietoisuustaidoista, joiden olemusta myös valotetaan tällä pienryhmäkurssilla.

Emme lupaa kurssilaisille ikuista avioliittoa, mutta lupaamme, että kurssilaiset oppivat tuntemaan itseään ja  puolisoaan aimo askeleen lisää, ja se voi parantaa keskinäistä vuorovaikutusta.

Siirtola sijaitsee Kuumussa, Kuhmon Niemenkylässä. Paikallisesta historiasta meille kertoo FM Ari Huotari. Valmennusohjaajana toimii hypnoterapeutti ja tietokirjailija Kati Sarvela.

Kurssin hinta on aterioineen, koulutuksineen, majoituksineen ja yöpymisineen 495 euroa/pari. Ilmottautumismaksu on 60 euroa (vähennetään kokonaissumasta) , joka palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssille otetaan enintään kaksi pariskuntaa.

Ota mukaan ulkoiluvarusteet, myös sadekamppeet!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssista Kuumussa Virtaa Oy, Kati Sarvela: sarvela.huotari@gmail.com tai p. 050 5713952

Muistathan ilmoittaa ennakkoon mahdolliset erikoisruokavaliot Katille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s