Ruutia keksitään samaan aikaa ympäri maailmaa!

Tässä videossa Gary Weber ja Rich Doyle keskustelevat heräämisestä ei-dualistiseen todellisuuteen.  Sen voi tehdä näidenkin kavereiden mukaan ”tee-se-itse-menetelmällä” (DIY – Do it Yourself).  Nämä kaverit puhuvat itseensä viittavasta narratiivista (self-referential narrative).  Minä puolestani puhun Sisäisessä teatterissa minätilojen kanssa työskentelystä itsereflektoiden.

Meidän ei tarvitse välttämättä integroida itseemme pelkästään buddhalaista perinnettä. Meillä länsimaissa on hypnoterapiaperinteessä olemassa avaimet oman tietoisuuden itsereflektioon. Voimme hiljentää mielemme ja iloita yhdessä mielemme kanssa.  Silent mind, joyful mind!

Tämä on tie non-dualistiseen todellisuuteen, jossa kehomme ei ole leikattu irti ympäristöstä eikä myöskään mielestä tai sielustamme.  Olemme erottamaton osa luontoa. Voimme kurottautua itää kohden täältä lännestä käsin,  laajentamalla  kokonaisvaltaista viisautemme integroiden länsimaisia viisausperinteitä. Mikään ei estä meitä tieteenkään integroimasta tähän myös buddhalaisia ajatuksia. Itse hyödynnän ajatteluuni mm. länsimaisia psykoterapiaperinteitä, filosofiaa sekä kristillistä mystiikkaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s