Mielikuvaharjoitus syöpäpotilaille

Tutkimusten mukaan hyväksyvän läsnäolon ja mielikuvaharjoitukset parantavat syöpäpotilaiden elämänlaatua.  Ne lohduttavat ja auttavat pitämään itseämme kasassa.   Tässä linkki yhteen monista tutkimuksista.  On hyvä pitää mielessä, että ne eivät tietenkään korvaa muita hoitoja.

USA:ssa sekä hyväksyvä läsnäolo ja erilaiset mielikuvaharjoitukset alkavat olla jo osa valtavirtahoitamista.   Siellä  kliininen hypnoterapiakin alkaa olla tunkeutumassa yliopistoihin. Henkilökohtaisesti olen yhä vakuuttuneempi, että mielikuvillamme ja myönteisillä uskomuksillamme voimme vahvistaa oman kehon parantavia lumevoimia.

Tein tämän muuten itselleni. On oikeastaan aika hassua kuunnella itseään…  Pistän tänne tämän Youtube-pätkän, jos joku muukin sattuisi siitä hyötymään!

Toivoa kannattaa jatkuvasti hoitaa.  On hetkiä, jolloin on vaikea pitää päätä pystystyssä.  Siksi on hyödyllistä harjoitella täyttämään tietoisuutta myönteisillä ajatuksilla. Se ei ole aina helppoa, mutta mitä enemmän treenaamme tietoisuuttame, sitä helpommaksi se käy.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s