Olo on TÄYSIN normaali

Viime torstaina menin Pikku-Ässään ja sen postiin hakemaan minulle osoitettua Kuhmon Mielenterveysseuran postipakettia.  Tiskille tultuani  siellä minua palveleva naishenkilö sanoi, etten saa pakettiani ilman ajokorttia.  Ei se haittaa. Päätin, että haetaan se paketti sitten seuravalla kerralla, sitten, kun kukkaro henkareineen on mukana.

No, perjantaina menin sitten tiskille kukkaroni kanssa. Tiskillä huomasin, että kukkarossani ei ollutkaan ajokorttiani. Se oli juhlakäsilaukussani.   Samapa tuo, tokaisin postin rouvalle, haen paketini sitten seuravalla kerralla kaupassa käydessäni.

Löysin ajokorttini juhlalaukustani, ja siirsin sen arkikäsilaukkuuni. Menin postin tiskille ja huomasin, että minulla oli vain kukkaro mukana, mutta ei sitä käsilaukkua, jossa ajokortti oli.  Se ei kuitenkaan enää haitannut,  sillä postissa palveleva rouva  katsoi minua  säälivästi ja antoi pakettini ilman henkareita.

Kuhmolaiset ovat myötätuntoista porukkaa. Oloni on toiveikas ja TÄYSIN normaali.

 

Mainokset

2 thoughts on “Olo on TÄYSIN normaali

  1. Miten tuo episodi tuntuukin niin tutulta? Olen joutunut samantapaisiin tilanteisiin sairaana ollessani silloin kun kehon ja mielen energia on ollut valjastettu sairauden käsittelyyn. Minusta se kertoo fokusointikyvystä, mikä on välttämätöntä elämässä aika ajoin. Halauksia täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s