Johdatusta suggestiivisiin menetelmien käyttöön terveydenhuollossa

Minulla on kuukauden sisällä useampi esitelmä tai työpaja liittyen suggestiivisiin menetelmiin ja hyväksyvään läsnäoloon. Päätin tehdä menetelmistä PowerPoint esitykset, joita sitten siirrän lyhennettynä Youtubiin.  Haastellista.  Verbaalinen ulosantini, kun ei ole paras mahdollinen.

Mietin pitäisikö mennä esiintymistaidon kurssille :)?   Toisaalta tällaisten videoiden tekeminen on itsessään hyvää esiintymisharjoitusta. Olen käyttänyt videoni työstämiseen FilmMakeria.  Aika kiva ja helppo ohjelma amatöörivideontekijälle.

Tässä siis Osa 1 luentosarjastani.  Se on lyhyt tiivistelmä johdatuksesta suggestiiviseen maailmaan.  Puhun tulevassa youtube-sarjassani suggestiivisista menetelmistä, mutta myös tietoisesta läsnäolosta (mindfulness) ja energiapsykologisista menetelmistä.  Näitä kaikkia menetelmiä hypnoterapeutit yhdistävät tänä päivänä toinen toisiinsa.

Kaikki hyötyvät tietoisen läsnäolon ja itsehypnoosin harjoituksista. Erityisesti hammaslääkärit/lääkärit/sairaanhoitajat ym. terveydenhuollon ammattilaiset hyötyvät potilastyöskentelyssä ja omassa henkisessä hyvinvoinnissaan näistä taidoista. Stressi on monen terveydenhuollon ammattilaisen tavallinen seuralainen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s