Löydä itsesi lempeä todistaja

Tärkeä osa tietoista hyväksyvää läsnäoloa, ja sen mukana itseohjautuvuuden löytämistä on, että löydät itsestäsi lempeän ja turvallisen itsesi todistajan.

Voit havainnoida  ja todistaa itseäsi monin eri tavoin.  Sisäisessä teatterissa voit todistaa flow-tilassa osiesi kirjallista itseilmaisua.  Voit todistaa  itseäsi sen rinnalla/sijaan monin taiteen keinoin.  Olen viime vuosina löytänyt tähän itselleni sopivan menetelmän, valokuvauksen.

Processed with MOLDIV
#kati sarvela #sisainen teatteri

On oikeastaan melko tragikoomista, että tämä kuvallinen itseni todistaminen on saanut minut hetkittäin kyyneliin. Mietin niitä kaikkia vuosia, jolloin inhosin itseäni ja ruumistani.  Ja nykyään huomaan, että rakastan itseni epätäydellistä kauneutta.  Mietin, kuinka jokaisen ihmisen kuuluisi saada tämä hyväksyntä jo äidinmaidossa.  Miksi niin harva saa osakseen  hyväksyvää ja lempeää rakkautta?

Processed with MOLDIV
#kati sarvela #sisainen teatteri

Sillä, että opimme meditoimaan ja olemaan läsnä itsemme eri puolille, voi olla kauas kantavat seuraukset.  Itselleni se on avannut uuden elämän. En ole enää vain kulttuurini tuote.  En asetu siihen rooliin, johon minut on yritetty mahduttaa.  Sen sijaan olen yhä enemmän itseni näköinen, virtaava, elävä, epätäydellisyydessäni kaunis ihminen.

Processed with MOLDIV
#kati sarvela #sisainen teatteri

Eikö ole kummallista, niin kuin lukemattomat muut, olin nuorena nätti, hoikka; vastasin paljon paremmin kulttuurisia normeja kuin nyt. Silti  parjasin ja moitin jatkuvasti ulkonäköäni. Olen nyt tytyväisempi, jo keski-ikäiseen, epätäydelliseen ulkonäkööni: selluliitteihini, syövän tuottamiin ruumiini arpiin ja typistettyyn varpaaseeni. Suhtaudun aikaisempaa suuremmalla lempeydellä itseeni.  Näissä kuvissa olen läsnä itselleni arvostavasti ja lempeästi.

Processed with MOLDIV
#kati sarvela #sisainen teatteri

Syntyykö syvällinen kauneus kaiken virtaavuudesta ja epätäydellisyydestä?

Onko kaikkialle ulottuvan myötätunnon lähtökohta lempeydessä itseä kohtaan?

Kuinka sinä harjoitat itsemyötätuntoa?

Processed with MOLDIV
#kati sarvela  #sisainen teatteri
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s