Työpajoja, työnohjausta ja koulutusta

Olen hammaslääkäri, hypnoterapeutti, mindfulness-ohjaaja ja  NLP-trainer. Tällä hetkellä olen sensorimotrisessa psykoterapiakoulutuksessa. Hoidan hammashoitopelkoa sekä muita sosiaalisia pelkoja erilaisilla  menetelmillä. Lisäksi annan työnohjausta ja terveysvalmennusta käyttäen hyväksy hypnoterapian ja mindfulnessin menetelmiä.

Valmennan  lisäksi organisaatioille tietoisuustaitoja, tietoista läsnäoloa (mindfulness) sekä mielitajua  (mindsight), hyödyntäen hypnoterapeuttista sekä tietoisuustaitotietämystäni ja  kokemustani.

Opetan ESI-työkalua (mielitajukartta) tietoisuustaidoista kiinnostuneille yksilöille sekä organisaatioille. Tässä on esimerkki työhyvinvointikoulutuksestani.

Opetan myös tietoisuustaitoja eri alojen ammattilaisille.  Tässä erään luentoni (Lahti, kesäkuu 2015, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille)  diat.

Tarjoan erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille perinteisiä hoitomenetelmiä täydentävää tietoa kehomieli-menetelmistä: tietoisesta läsnäolosta ja itsehypnoosista Toivovalmennuksena (HopeCoach). Ne ovat tärkeitä taitoja myös oman jaksamisen kannalta.

Kroonisia kipuja lähestyn henkisenä valmentajana erityisesti Toivovalmennus-menetelmillä.  Käytän hyväksi myös energiapsykologisia menetelmiä.

Tee lisäksi hypnoterapian menetelmiä hyödyntäviä  työnohjauksia, henkistä valmennusta ja terapeuttisen kirjoittamisen ohjausta myös SKYPEN kautta.

Lisätietoa Toivovalmennus- koulutuksista löytyy täältä.

Tapahtumia:

5.9.2016 Vartiuksen koululla Mindfulness-päivä (lisätietoa lähiaikoina).

15.-16.10.2016 Ruotsinpyhtäällä, Ruukissa, Mindfulnessin päivitys kurssi.

12.11.2016 Biomedicumissa Rohkeasti rajalla -työpaja. 

Lisätietoja:  esisuomi(at)gmail.com.

Sisäinen teatteri on facebookissa.

1 thoughts on “Työpajoja, työnohjausta ja koulutusta

  1. Hyvä teksti, joka kannusti pohtimaan myös logoterapian kärsimys-tematiikkaa, sitä että kärsimys on osa elämää, ja voimme siihen halutessamme asenteellamme vaikuttaa. Kun siis lopettaa samastumisen kärsimykseen voi seurata sitä ulko- tai yläpuolelta. Luopua kärsijän identiteetistä ja antaa mahdollisuuden paranemiselle tai ainakin oppia hallitsemaan kipua. Kivuntutkimuksessa on havaittu, että ihmisellä on mahdollisuus vaikuttaa jopa kivun kokemiseen. Tämä on mielenkiintoista ja kipua kokeville lohdullista. Elämän tarkoituksenkin kautta meillä on mahdollisuus Franklin mukaa kestää paremmin kärsimystä. Bloggasin keväällä aiheesta sivuillani: http://suhteellistajasuhteetonta.blogspot.fi/2015/05/karsimys-tarkoituksen-lahettina.html

Jätä kommentti